57-годишната Барие и дъщеря ѝ Биляна на 38 години са

...
57-годишната Барие и дъщеря ѝ Биляна на 38 години са
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Вижте кои са починалите жени в Бяла Слатина, прокуратурата нищи заплетения случай

57-годишната Барие и щерка ѝ Биляна на 38 години са дамите, чиито трупове бяха открити в дома им в Бяла Слатина през вчерашния ден, научи извънредно организация BulNews. Те са били с душевен проблеми и са живеели в извънредно мизерни условия. 
Хора от града споделят, че двете са били мъртви повече от месец. След като тяхна родственица от Кнежа дълго време нямала връзка с тях, отишла в дома им с полиция и ченгетата разрушили вратата. Вътре се натъкнали на телата, които били в напреднала фаза на разлагане. 
В Окръжна прокуратура – Враца към този момент се водят дейности по следствие по формирано досъдебно произвеждане за съзнателно умъртвяване на две лица. Готови са и резултатите от направените аутопсии. Според патоанатомите следи от принуждение или пострадвания няма. Липсват и признаци за щурм в дома на умрелите дами. 
Случаят е извънредно безизходен. По неофициална информация, едно от телата било в по-напреднал етап на разлагане. Това довело криминалистите до извода, че една от дамите е умряла първа, а по-късно се споминала и другата. 
Разследващите не престават работа и в този миг, в ужасяващите условия на непоносима миризма на разложени трупове в мизерния бордей, който те наричали дом. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР