57-годишен турчин е заловен с наркотици за близо 70 бона.

...
57-годишен турчин е заловен с наркотици за близо 70 бона.
Коментари Харесай

Спипаха турчин с дрога за 70 бона в Пловдив

57-годишен турчин е хванат с опиати за близо 70 бона. Зрелищният арест е станал на ул. " Васил Левски " в града под тепетата.

Униформени спрели за инспекция форд, ръководен от турския жител с позволение за дълготрайно престояване в страната. При осъществено претършуване в колата, под шофьорската седалка са били открити две найлонови чанти, съдържащи пресовки с близо кг хероин.



При последвали претърсвания в изискванията на необходимост в населяван от водача адрес в регион „ Южен” и от лек автомобил „ Порше” проверяващите иззели съвсем 3 кг марихуана и 0,563 грама кокаин. При следствието е открито, че конфискуваните опиати са били предопределени за разпространяване в града.

Общо откритите количества са 965 грама хероин, 2972 грама марихуана и 0,563 грама кокаин, на стойност 66 142 лв.. Трафикантът е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР