57-годишен мъж, който е криминално проявен и неосъждан, е задържан

...
57-годишен мъж, който е криминално проявен и неосъждан, е задържан
Коментари Харесай

Задържан е извършителят на бруталното убийство в Стара Загора

57-годишен мъж, който е престъпно проявен и неосъждан, е арестуван за жестокото ликвидиране в Стара Загора, съобщи DarikNews. Наказанието, което би трябвало да получи, е от 10 до 20 години затвор, а в случай че следствието откри, че убийството е, обвиненият да бъде притеглен по член 116 от Наказателен кодекс.
Жертвата е мъж на 42 години от регионалния град, също престъпно проявен, има семейство, не е разгласен за търсене, а двамата са се познавали добре, не са клошари. 
 Жестоко ликвидиране в Стара Загора Жестоко ликвидиране в Стара Загора
Жестоко ликвидиране е осъществено в Стара Загора. Откриха разчленен мъртвец, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. Сигналът за престъпле...
" Убитият е работил в чужбина и преди няколко седмици се е прибрал в страната. Извършителят виновността си, събират се доказателства ", изясни окръжният прокурор Дичо Атанасов.
Снощи, след среднощ, инцидентни жители са разкрили две ръце без дланите в кошове за отпадък в старозагорския кв. „ Три чучура “.
Веднага е открита самоличността на жертвата, направени са претърсвания и изземвания от адрес на. В жилището са открити елементи от тялото на жертвата- торса, само че без главата и долните крака, предмети. На този стадий не са открити дланите на жертвата.
" Тепърва обаче ще се открива дали в жилището е осъществено разчленяването на натрупа. Рано е да се уточни претекстът за жестокото ликвидиране, само че се допуска, че е от битов темперамент ", уточни окръжният прокурор.
 Убиха основния нуклеарен специалист на Иран, Техеран заплаши с тежко възмездие причинителите Убиха основния нуклеарен специалист на Иран, Техеран заплаши с тежко възмездие причинителите
Един от ръководителите на нуклеарната стратегия на Иран бе погубен през днешния ден близо до Техеран, оповестиха осведомителните организации като се позоваха...
Очаква се, която ще откри по кое време е станало учийството. Предполага се, че казусът е отпреди няколко дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР