57-годишен ловец стана жертва на мечка. Не, не го е

...
57-годишен ловец стана жертва на мечка. Не, не го е
Коментари Харесай

Крадлива мечка отмъкна пушките на ловец

57-годишен ловджия стана жертва на мечка. Не, не го е умъртвила, единствено му е откраднала оръжията. Крадлата отмъкнала две оръжия "Вепра " и ИЖ.

На 16-ти ноември авджията излязъл на лов в отдалечена околност в тайгата на Уст-Илимския регион. След като обходил почти 10 километра от площта на региона, той решил да се отдръпна в хижата. Прибрал движимостите си на закрито и отишъл за вода. На връщане забелязал мечия контур и дочул звуците, които горското животно издавало. За да не стане жертва на мечката, той излязъл безшумно от хижата и оставил двете пушки и мешката си вътре.

Ловецът подозира, че мечката е усетила миризмата на риба, която е пазил в мешката си и по тази причина е отмъкнала нея, дружно с оръжията.

Той съобщил на полицията в региона за случилото се и те почнали следствие, само че изобилният снеговалеж покрил следите на престъпницата и попречил на органите на реда.

Срещу ловецът е формирано административно произвеждане за нарушение на разпоредбите за предпазване на оръжия. Очаква се той да бъде санкциониран и лишен от правото да има и носи оръжие за период от една година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР