560 тона боклук и около 160 кубика дърва – това

...
560 тона боклук и около 160 кубика дърва – това
Коментари Харесай

Равносметката на почистването на Искър при ВЕЦ Своге - 560 тона боклук

560 тона отпадък и към 160 кубика дърва – това е равносметката от почистването на Водноелектрическа централа Своге, който беше замязял на, довлечени от течението на реката. Само таксата в депото в Костинброд е над 70 000 лв.. Това сподели регионалният шеф на София Илиан Тодоров.
Остават към 35 000 лв. от взетите от страната, които ще бъдат върнати, посочи Тодоров пред Българска национална телевизия.
 Божанков: Съотношението вода - отпадък ще е 1:5 до 10 години Божанков: Съотношението вода - отпадък ще е 1:5 до 10 години
" Съотношението вода - отпадък ще е 1:5 до 10 години. Подписвам се под това. Ковид рецесията " замаза " с нерегламентирания импорт, отнасяне...
Зам.-кметът на Своге Илия Богданов добави, че е било много мъчно да се почисти, тъй като имало и обледяване. Това е планина от отпадъци, разяснява той.
На въпрос по какъв начин ще се поддържа, с цел да не се стигне отново до подобен случай, отгворът беше, че това било огромният въпрос – не значело, че няма да се повтори. Според Богданов, може да се намерения да има някакви преградни уреди по поречието на Искър от София към Своге.
И съгласно Богданов, и съгласно Тодоров следва да има целеви средства от страната, с цел да може да се опазва поречието на Искър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР