56-годишният мъж, който бе убит в дома си в Пловдив,

...
56-годишният мъж, който бе убит в дома си в Пловдив,
Коментари Харесай

47-годишна жена е задържана за убийството в Пловдив

56-годишният мъж, който бе погубен в дома си в Пловдив, е бил намушкан с нож. Порезната рана била в региона на корема. Убийството е било осъществено от 47-годишната пловдивчанка, с която мъжът живеел на фамилни начала.



Подробности към разкритото тежко закононарушения бяха дадени на  брифинг в постройката на прокуратурата от шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Атанас Илков, окръжния прокурор Румен Попов и заместника му Галин Гавраилов. 

Сигналът за открит в безпомощно положение в дома му пловдивчанин е подаден на тел. 112 към 8.40 часа, на 26 юни. Пристигналите незабавно на адреса екипи на Второ районно управление (на МВР) и Спешна здравна помощ установяват гибелта на 56-годишния мъж, откриват по тялото му рана в корема, породена от изострен предмет.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, подхванато е следствие под наблюдаване на Окръжна прокуратура. В резултат на професионалната работа по следствието, осъществено от чиновници на Групово дело “Национална полиция ”, пловдивския отдел “Криминална полиция ” и Второ районно управление (на МВР), в късния следобяд на деня, е открита извършителката на тежкото закононарушение - 47-годишна жена, която живеела с жертвата на фамилни начала.

Пред проверяващите, тя е направила признания. Обяснила, че предната вечер сред двамата е зародил следващ скандал, съпроводен с експанзия на колегата й, при който тя нанесла съдбовния удар с нож.-->

С разпореждане на прокуратурата,  дамата е арестувана за период до 72 часа. Работата по цялостното документиране на досъдебното произвеждане продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР