56-годишният Любен В. е привлечен като обвиняем и задържан до

...
56-годишният Любен В. е привлечен като обвиняем и задържан до
Коментари Харесай

Задържаха 56-годишен иманяр

56-годишният Любен В. е притеглен като обвинен и арестуван до 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура в Силистра.

Това е станало, откакто в дома му, в град Главиница при реализация, са открити археологически обекти – монети, които не са разпознати и регистрирани по реда на Закона за културното завещание.

При претърсването в дома му са открити и два металотърсача, за които е знаел, че са предопределени за търсене на археологически обекти. Любен В. ще дава отговор за осъществени закононарушения по член 278, алинея 6 и по член 277а, алинея 7 от Наказателен кодекс. Той е осъждан за иманярство пред 2015 година

Спипаха иманяр в БМВ

За същото закононарушение все още против него се води друго произвеждане в Окръжната прокуратура в Силистра, осъществено в изпитателния период на влезнала в действие присъда.

Предстои да бъде импортирано искане за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, което ще се случи след преценка на събраните доказателства от наблюдаващия прокурор от Окръжната прокуратура в Силистра.

Действията по следствието на иманярската активност на обвинения не престават под управлението на Окръжната прокуратура в Силистра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР