56-годишната Памела Андерсън сподели нова снимка, на която е изобразена

...
56-годишната Памела Андерсън сподели нова снимка, на която е изобразена
Коментари Харесай

Памела Андерсън се показа без грим СНИМКА

56-годишната Памела Андерсън показа нова фотография, на която е изобразена в светлокафяв пуловер, държейки мида в ръката си.

От оповестения кадър се вижда, че лицето ѝ няма грим, а косата ѝ е разпусната.

" Никога не е късно да разцъфтиш ", озаглави звездата обявата, която събра повече от 162 000 лайкове.

Феновете бяха сюрпризирани от външния тип на актрисата и започнаха да пишат похвали в мненията.

" Колко обичам твоите лунички! ", " Харесва ми да е толкоз естествена ", " Невероятно е какъв брой красива си към момента! Красотата не е въпрос на възраст ", " Все още най-красивата жена на планетата ", " Мерилин Монро от нашето потомство. Удивително ", написаха те. 
   View this post on Instagram

През 90-те актрисата бе известна с опушените си очи и розови устни, само че днес предпочита да е с по-свежо лице. В изявление за " Elle " тя изясни, че е стигнала до този извод след гибелта на гримьора си - Алексис Вогел.

" Просто почувствах, че без Алексис за мен е по-добре да не нося повече грим ", споделя Андерсън пред изданието. Вогел умря през 2019 година след дълга борба с рака на гърдата. С Памела се среща през 1993 година, до момента в който снима корица за " Playboy ". По време на взаимната им работа, те основават присъщия за Андерсън външен тип, който включва плътни вежди и румени бузи. Докато към момента ползваше макиаж Пам описа, че за  " гръндж естетиката "  често е била с  " грим от предходния ден ".

А след кончината на Вогел тя стартира да залага на по-неутрални визии.

Преди време още веднъж пред " Elle " разкри и какво мисли за това, че е оповестена за фешън икона.  " Когато бях по-млада, в никакъв случай не съм си мислила, че ще вземам участие в някакви акции. Винаги съм се чувствала като новобранец, като бунтовник ". Това не е първият случай, в който Андерсън искрено приказва за въздействието, което има. Във февруарския епизод на поредицата на английския " Vogue " в YouTube тя разкри тайната на присъщата си прическа - нехаен кок.  " Винаги носете в чантата си ластик за коса ", предложи тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР