56-годишната Геновева Радкова от село Софрониево е загиналата жена в

...
56-годишната Геновева Радкова от село Софрониево е загиналата жена в
Коментари Харесай

Само в BulNews: Вижте коя е загиналата жена в касапницата край Борован /снимки/

56-годишната Геновева Радкова от село Софрониево е починалата жена в злополуката сред врачанските села Борован и Добролево, научи организация BulNews.
Тя и мъжът й Стилиян Радков се прибирали от отмора, когато се блъснали в лек автомобил „ Хюндай Соната “ със софийска регистрация. При удара Геновева починала на място. Мъжът й е настанен в болница със строшен крайник и голям брой порезни рани, само че без заплаха за живота.
Стилиян, който работи в АЕЦ „ Козлодуй “, е в потрес от преживения смут и не си спомня нищо от случилото се, описа пред кореспондент на медията ни кметът на село Софрониево Демира Димитрова. Тя съобщи и че към момента не са изяснени аргументите за трагичния случай.
Димитрова описа още, че цялото село е потресено от случилото се. По думите й Геновева и Стилиян са били семейство за образец - грижовни родители и доста положителни и дружелюбни към всички в селото. На мъжа скоро му предстояло пенсиониране, а дамата към този момент е била пенсионерка. Те имат две дъщери. Едната още през вчерашния ден е пристигнала в болничното заведение при татко си, а другата до дни ще дойде от чужбина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР