56-годишен жител на американския град Нашвил, щата Тенеси, реши да

...
56-годишен жител на американския град Нашвил, щата Тенеси, реши да
Коментари Харесай

108-килограмов чичко отслабна с хамбургери и пържени картофи

56-годишен гражданин на американския град Нашвил, щата Тенеси, реши да яде единствено храна от " Макдоналдс " в продължение на 100 дни, с цел да отслабне, и даже съумя да смъкна няколко кг за седмица.

Кевин Магинис, който тежал 108 кг., почнал да съблюдава необикновената диета на 21 февруари. От тогава той закусва, обядва и вечеря в заведения за хранене за бързо хранене, само че изяжда единствено половината от поръчаната храна.

Магинис отбелязва, че за една седмица е съумял да смъкна цели пет кг. " Вярвам, че ще смъква 22 кг, здравето ми и кръвните ми проучвания ще се подобрят. И в случай че не ми вярвате, продължете да гледате ", споделя той в профила си в тикток.

Американецът счита, че отслабва с помощта на недостига на калории. Той яде пържени картофи, бургери и десерти в дребни количества, а това, което му остане, изяжда на идващото хранене. Освен това, мъжът не яде нищо сред главните хранения, а вместо газирани питиета е почнал да пие вода. 

Кевин постоянно споделя триумфите си в тикток. Това, по думите му, му пособие да не кривне от вярната посока.

Американецът споделя, че потребителите с здравно обучение реагират нееднозначно на диетата му. " Някои кардиолози харесаха концепцията, до момента в който други бяха възмутени ", споделя той.

Коментирайки увереността на Магинис, че здравето му ще се усъвършенства в края на предизвикването, диетологът Франсис Ларгман-Рот споделя пред Today, че отслабването с фаст фууд е допустимо. По думите й обаче, загубата на тегло не е напълно обвързвана с ограничението на калориите.

" Въпреки че този проект наподобява работи за Кевин сега, загубата на тегло в последна сметка ще доближи плато и той ще би трябвало да добави физическа интензивност или да направи спомагателни промени в диетата си, с цел да продължи да отслабва ", изяснява тя.

По думите на специалистката, диетата на Магинис е безвредна " в кратковременен проект ".

Тя поучава всички преди да се впуснат в сходна диета, да обмислят дълготрайните здравни цели и въздействието на ежедневната консумация на такава храна върху организма им. 

" Не става въпрос толкоз, че ядете единствено бургери и пържени картофи. Става дума за това, което не ядете в продължение на 100 дни – богати на фибри плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки и семена ", акцентира Ларгман-Рот. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР