56 души са били задържани до момента по време на

...
56 души са били задържани до момента по време на
Коментари Харесай

Главсекът на МВР за акция Бяло: Над 3000 униформени участв...

56 души са били арестувани досега по време на огромната полицейска акция " Бяло ", която се организира на територията на цялата страна. Това заяви пред публицисти основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Началото е сложено в три регионални града. По предписание на основния прокурор Иван Гешев окръжните прокуратури дружно с жандармерията са почнали претърсвания в домовете на известни имена от престъпния контингент, против които се водят каузи, или има данни, че се занимават с наркоразпространение.

В акцията вземат участие над 3000 чиновници на полицията, жандармерията и гранична полиция. Проверяват се над 150 обекта - както частни домове, по този начин и търговски обекти и други. Сред арестуваните има престъпно проявени лица, само че и такива, които хващаме в този момент, изясни Тодоров.

Акцията ще продължи до момента в който равнището на опиатите не спадне внезапно. Срещу тези закононарушения би трябвало да сме безусловно нетолерантни, разяснява и вътрешният министър Иван Демерджиев. Не сме имали толкоз машабна акция от доста време. Тя тече на територията на цялата страна при доста положително взаимоотношение, добави той.

Министърът разяснява и репортажите на американска телевизия, че бежанци са били простреляни на границата с Турция. По думите му медията е потърсила коментар от Министерство на вътрешните работи, само че той не е бил оповестен в целия му размер.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР