55-годишният мъж, който бе , за което Lupa.bg пръв съобщи

...
55-годишният мъж, който бе , за което Lupa.bg пръв съобщи
Коментари Харесай

Бездомникът, издъхнал от студ в центъра на София, отпратил Спешна помощ с думите: И да умра, на вас какво ви пука?!

55-годишният мъж, който бе, за което Lupa.bg пръв заяви по обяд,категорично е отказал да бъде настанен в подслон, научи Lupa.bg.

Снощи е бил получен сигнал на 112, че клошар бедства в студа и на място незабавно се е отзовал екип на Спешна помощ. Лекарите пристигнали към 21,30 часа. Човекът обаче гневно е отказал да бъде спретнат и твърдял, че има къде да пренощува. " А и да умра, на вас какво ви пука? ", споделил на медиците клетника. Съгласно инструкциите, той няма по какъв начин да бъде принудително въдворен в лечебното заведение, макар че първите признаци на премръзване към този момент са били налице.

Сигналът, че бездомника е умрял от премръзване, е получен тази заран в 9,45 часа, потвърдиха от столичната Спешна помощ. Оттам потвърдиха информацията на Lupa.bg, че става дума за безприютен човек, обитавал региона от известно време. Често е бил пийнал. Посещаван е бил от незабавните медици и през нощта, само че отказал тяхната помощ.

По данни на Национален институт по метеорология и хидрология минималната температура тази заран е била минус 6 градуса. Издъхналият мъж е първата жертва на бялата гибел в София за тази зима, само че не и в България. В края на ноември месец мъж издъхна от измръзване в Казанлък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР