55-годишният братовчед на кралица Елизабет II лорд Ивар Маунтбатън за

...
55-годишният братовчед на кралица Елизабет II лорд Ивар Маунтбатън за
Коментари Харесай

Първа гей сватба в британския кралски двор: Братовчед на Елизабет II минава под венчилото

55-годишният братовчед на кралица Елизабет II лорд Ивар Маунтбатън за първи път в историята на английската монархия ще вдигне еднополова женитба с 55-годишният Джеймс Койл. Това оповестява в. "Дейли Мейл ". Маунтбатън се взема решение на тази стъпка след 16-годишен брак и три деца. С бъдещия си брачен партньор той се е срещнал преди три години в швейцарския ски курорт Вербие. До тази година влюбените криеха своите връзки от роднините и взеха решение да се покажат на света едвам в този момент.
По данни на изданието, бракосъчетанието сред мъжете е получило благословията на децата на Ивар и членовете на английското кралско семейство. Най-близките родственици на Маунтбатън принц Едуард и брачната половинка му Софи обаче няма да участват на тържеството.
"Никога не съм си мислел, че ще се омъжа за мъж. Това е необикновено, в никакъв случай не съм бил толкоз благополучен. Искрено обичам Джеймс. Той е всичко за мен ", признава Ивар.
Предполага се, че първата кралска гей женитба ще се състои през лятото. Тържеството ще е непретенциозно и ще се състои в имението на лорда в графство Девън. На тържеството са поканени единствено близки другари и родственици на бъдещето семейство. Към венчилото мъжете ще бъдат поведени от някогашната брачна половинка на Маунтбатън - Пени.
Бъдещите младоженци описаха, че сватбата им няма да е обичайната - те няма да са облечени в смокинги, няма да танцуват първия си брачен танц, а вместо сватбена торта ще има огромна пита сирене.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР