55-годишната британка от Голям Манчестър се опита да си свари

...
55-годишната британка от Голям Манчестър се опита да си свари
Коментари Харесай

Ощави се за секунди: Възрастна дама показа с личен пример защо не трябва да се варят яйца в микровълновата печка

55-годишната британка от Голям Манчестър се опита да си свари яйце в микровълновата печка, следвайки указания, открити в интернет. След опита обаче дамата бързо била откарана в локална болница с изгаряния по лицето, написа в. " Дейли Мейл ", представен от Блиц.

Даян Коб в течение на една минута варила яйцето в микровълновата, вдъхновявайки се от съвет на кулинарен специалист в мрежата. Жената твърди, че преди случая тя няколко пъти към този момент е успявала да си свари яйце по този метод и не е имало никакви проблеми. Този път обаче яйцето се взривило в чашата, незабавно щом Коб го допряна с лъжичка. В резултат английската дама се оказала със съществени изгаряния по лицето и гърдите.  

" Това е 100 пъти по-зле от нормално изгаряне. Струваше ми се, че кожата ми гори. Отлепи се за секунди ", споделя Даян. 

Жената неотложно отишла пред мивката и почнала да залива изгорелите места със студена вода, а по-късно се обадила на щерка си, която живее наоколо. Изплашеното момиче неотложно откарало майка си в болничното заведение. След медицински обзор медиците решили да реалокират Даян в отделението по изгаряния. Травмите ѝ се оказали прекомерно тежки за амбулаторно лекуване. 

След четири дни в клиниката Даян била изписана. У дома тя се възстановявала минимум още седмица, като непрекъснато трябвало да годи с превръзки. " Беше извънредно да нося тези бинтове. Мразех ги. През цялото време не съм излизала на открито, единствено си седях вкъщи ", споделя тя. 

Въпреки това, че кожата на Даян сега не наподобява толкоз ужасно, с цел да се възвърне изцяло на нея ще ѝ са нужни минимум две години. При това през целия този интервал Даян ще би трябвало постоянно да се маже със специфичен предпазен ден. Сега дамата приканва другите почитатели на гурмето да внимават с кулинарните препоръки в мрежата.  " Една минута промени целия ми живот. Не желая това да се случи още веднъж с който и да е ", признава тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР