55-годишна водачка на лек автомобил е с комоцио в хирургичното

...
55-годишна водачка на лек автомобил е с комоцио в хирургичното
Коментари Харесай

Двама в болница след катастрофа на пътя Кърджали – Момчилград

55-годишна лидерка на лек автомобил е с комоцио в хирургичното поделение на кърджалийската болница, а спътникът ѝ в автомобила е ориентиран за настаняване под наблюдаване още веднъж в хирургия, с недоволства от болки във врата и крайниците, като не се открити фрактури. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) „ Д-р Ат. Дафовски “ в Кърджали по отношение на днешна злополука, породена от 19-годишен лидер на „ Мерцедес “.

По информация на пресцентъра на полицията в Кърджали, случаят е станал в сектор на пътя от Кърджали към Момчилград в късните следобедни часове. По първични данни младият лидер блъснал автомобил „ Сеат “, ръководен от 55-годишната жена. След конфликта удареният автомобил скъсал мантинелата и се преобърнал. Освен двамата признати в кърджалийската болница, за обзор в незабавното приемно поделение на лечебното заведение е бил ориентиран и 16-годишен пасажер от мерцедеса. Вследствие на злополуката беше затруднено придвижването по пътя в посока Кърджали – Момчилград, като то бе пренасочвано в едната лента. 

По данни на МБАЛ „ Д-р Ат. Дафовски “ малолетният пасажер от мерцедеса е прегледан. Той е без контузии и патологични отклонения.

Общото положение на настанените за лекуване и наблюдаване потърпевши все още е устойчиво, за живота им няма заплаха, допълват още от пресцентъра на кърджалийската болница.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР