55-годишна пътничка е загинала, а други две са ранени при

...
55-годишна пътничка е загинала, а други две са ранени при
Коментари Харесай

55-годишна е загинала при катастрофата край Комунига

55-годишна пътничка е починала, а други две са ранени при злополука в региона на село Комунига, където лек автомобил „ Фолксваген “ с кърджалийска регистрация, ръководен от 42-годишен, се блъснал в склон на 2 септември към 17 часа. Това оповестяват от ОД на МВР-Кърджали.

Шофьорът изгубил надзор над ръководството на завой, колата напуснала платното за придвижване и се блъснала в склон. При удара 55-годишната пътничка била тежко ранена и по-късно е умряла.

Екипи на Центъра за незабавна помощ транспортирали за обзор петима в Спешното приемно поделение в Кърджали. 64-годишна потърпевша жена с тежка мозъчна контузия е превозена в Пловдив, друга 60-годишна пътничка е настанена в болница със счупена ръка. Шофьорът и още една жена, пътувала в колата, са прегледани и освободени.

Направените проби за алкохол и опиати на водача са негативни. Образувано е досъдебно произвеждане.

Пет пътни катастрофи в област Кърджали са станали за два дни, в интервала от 2 до 4 септември, прецизират от ОД на Министерство на вътрешните работи. Останалите пътни произшествия са единствено с материални вреди.

В региона на село Стояново на 3 септември, към 17 часа, 80-годишен с „ Опел “ изгубил надзор над ръководството му, колата навлязла отчасти в насрещната лента и блъснала „ Сеат “. Тестът за алкохол на управлявалия Опел-а отчел 0,52 промила.

В село Чубрика към 21 часа нощес 40-годишен с „ Мерцедес “ блъснал оставено без контрол теле в обсега на пътя. На притежателя на животното е формиран акт.

По пътя от Смолян за Ардино 19-годишна с „ Опел “ навлязла отчасти в насрещната лента и се блъснала в товарен „ Дачия “, за което ѝ е формиран акт.

Две катастрофи са станали на 2 септември в Кърджали. След отнето преимущество 67-годишен с товарен „ Фолксваген “ блъснал на бул. „ Беломорски “ лек автомобил „ Тойота “. На същия бул. 23-годишен с „ Форд “ изгубил надзор над ръководството и блъснал паркиран лек автомобил БМВ. И двамата водачи, предизвикали пътните произшествия, не са не използвали алкохол. Съставени са им актове по ЗДвП.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР