55-годишен мъж сътвори истински огнен ад в санданското село Склаве

...
55-годишен мъж сътвори истински огнен ад в санданското село Склаве
Коментари Харесай

Среднощен огнен ад в санданското с.Склаве! Обезумял мъж драсна клечката на къщата си, подпали и съседната, докато стопаните и спят

55-годишен мъж сътвори същински огнен пъкъл в санданското село Склаве тази нощ. Около 01. 15 часа Александър запалил къща си, качвайки се на тавана и. Огънят бързо се разнесъл и засегнал покрива на прилежащата къща, на калкан с неговата. Будни съседи видели пожараи бързо се притекли на помощ. Събудили стопаните на горящата къща и почнали да ги извеждат под паника на открито, избавен е и Александър, който е незасегнат.

Огнеборци пристигнали за броени минути и съумели да овладеят огъня. Няма потърпевши хора, само че вредите са огромни. Подпалвачът е арестуван, след изработен медицински обзор. Александър пали дома си за повторно тази година, споделиха за Struma. com осведомени. Мъжътживее самичък, има здравословни проблеми. В селото са безапелационни, че Александър би трябвало да бъде настанен за дълготрайно лекуване, защото към този момент е рисков освен за себе си, само че и за близките.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР