55-годишен мъж от ромския кв. Изток на Пазарджик е починал

...
55-годишен мъж от ромския кв. Изток на Пазарджик е починал
Коментари Харесай

Пребит за кражба на тикви почина в Пазарджишкия арест

55-годишен мъж от ромския кв. " Изток " на Пазарджик е умрял в ареста след побой от търговци на тикви , заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов пред " 24 часа ".

``
реклама

В сряда рано сутринта мъжът се прокраднал до купчина тикви, разтоварени за продажба на паркинг наоколо до църквата " Св. Петка " в града. Той взел няколко, само че търговците, които дремели в автомобила си, го усетили. Двама мъже и малолетно 14-годишно момче - и тримата от Добрич, се нахвърлили върху крадеца и го смазали от пердах, след което се обадили в полицията.

Пристигналият на място полицейски автопатрул арестувал мъжа и го откарали в полицейското ръководство. След обзор от доктор, който не открил причина арестуваният да бъде освободен, мъжът бил оставен в ареста.

След към два часа дежурните в полицейския арест видели, че арестантът не дава признаци за живот. Извиканият на място медицински екип единствено установил гибелта на мъжа. Съдебно-медицинска експертиза на натрупа посочила, че мъжът е с голям брой травматични увреждания от нанесения му побой, в резултат на което е умрял.

По-късно тримата търговци от Добрич са арестувани за 72 часа. На двама от тях, единият, от които е 14-годишното момче, са повдигнати обвинявания за убийство и с разпореждане на окръжната прокуратура в Пазарджик за задържане. Третият е освободен, откакто не са открити данни, че е взел участие в побоя над крадеца.

Починалият мъж е с престъпни регистрации за обири и от дълго време е прочут на полицията. По неофициална информация, когато тръгнал да краде тиквите, той е бил пийнал. Разследването на случая е поверено на следствения отдел към прокуратурата поради присъединяване на малолетно лице в убийството.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР