55-годишен мъж е загинал снощи в катастрофа край Бяла Слатина.

...
55-годишен мъж е загинал снощи в катастрофа край Бяла Слатина.
Коментари Харесай

Мъж загина в катастрофа до Бяла Слатина, трима са тежко ранени

55-годишен мъж е умрял нощес в злополука край Бяла Слатина. Инцидентът е станал към 23:30 ч. на пътя от Бяла Слатина за Кнежа, оповестиха за Дарик от Министерство на вътрешните работи.

Челно са се сблъскали лек автомобил "Опел” и товарен автомобил "Ивеко”. Загинал е лидерът на опела, други трима са потърпевши.

Най-тежко е положението на 29-годишна жена, която също е пътувала в опела. Тя е с фрактура на раменна става, китка и с контузия на корема.

32-годишният водач на камиона "Ивеко” също е в болница със строшен таз. Леко потърпевш е и спътникът му, само че е отказал здравна помощ.

По информация на Министерство на вътрешните работи потърпевшите са вън от заплаха. Причините за злополуката още не са открити.

Шофьор с заплаха за живота при конфликт на тирове на " Хемус "

Катастрофа сред два товарни автомобила блокира придвижването по автомагистрала " Хемус " в региона на Ветрино, община Провадия, в посока Варна.

Сблъсъкът е станал към 05:30 ч. тази заран. 60-годишният водач на тежкотоварен автомобил " ДАФ " е изгубил надзор и се е обърнал на пътя. Движещият се зад него тежкотоварен автомобил " Волво " не съумял да спре в точния момент и се блъснал в него.

Пострадал е 53-годишният водач на втория камион. Той е откаран в болница с заплаха за живота.

Единият от камионите е бил претрупан със зърно, което се е разпиляло по платното. По пътя има и разлив на гориво.

Трафикът по автомагистралата и в двете направления се пренасочва по остарелия път Варна-София.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР