55-годишен жител на американския щат Орегон спечели от , като

...
55-годишен жител на американския щат Орегон спечели от , като
Коментари Харесай

От оня свят: Баща помага на сина си да спечели от лотария


55-годишен гражданин на американския щат Орегон завоюва от, като се вслушал в съвета на починалия си татко. За странният случай оповестява „ Пийпъл ”.

Мъжът почнал постоянно да купува лотарийни билети за Mega Millions и Powerball, откакто беседва с екстрасенс преди две години. По време на сеанса Брунсуик научил, че това било последното предпочитание на починалия му татко.

„ Баща ми беше разпален състезател на “, твърди мъжът пред публицисти. Екстрасенсът му споделил, че покойникът желае той да употребява цифри, свързани с значими дати.

Човекът обаче не съумял да избере подобаващите цифри и почнал да употребява случайни. В края на ноември 2022 година шансът му се усмихнал.

Числата на Брунсуик съвпаднали с печелившите в и той блъснал джакпота в размер на 40 000 $. Мъжът съобщил, че счита да похарчи част от облагата за основаването на коли - занимание, на което се е посветил преди повече от 30 години.

Победителят възнамерявал също по този начин да задели по-голямата част от паричната премия за по-светло бъдеще на своите близки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР