55-годишен е мъжът, чието тяло бе намерено в близост до

...
55-годишен е мъжът, чието тяло бе намерено в близост до
Коментари Харесай

Установиха чие е второто тяло, открито под връх Вихрен

55-годишен е мъжът, чието тяло бе открито наоколо до тялото на търсения Пламен Христов в един от улеите на връх Вихрен в Пирин. Оказа се сръбски жители, който живее в република Северна Македония и е дошъл завчера да чества в Банско, написа Struma.com.

Настанил се в къща за посетители и през вчерашния ден е подхванал нанагорнище в планината. Мъжът е влезнал през Граничен контролно-пропусквателен пункт Златарево.

У него бяха открити ключове от хотелска стая и автомобил, както и македонски динари. Вероятно е работил в чужбина, защото колата му е с австрийска регистрация. Мистерия е по какъв начин се е озовал на същото място, където бе открит и търсеният Христов. Той най-вероятно е слязъл да помогне, само че е паднал.

Все още се обяснява какво има сред скалите наоколо до мястото. На фотосите се вижда нещо алено, заклещено сред скалите и съгласно осведомени най-вероятно е тяло на човек.

Не е раница или яке, защото Христов и сръбският жител са с раниците си и якетата си.

Операцията по превозване на телата им продължава. В момента спасители ги носят на ръце по билото по поречието на Влахина река към бунгало на ПСС Сандански, над село Влахи, община Кресна.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР