55-годишен бизнесмен от Стара Загора, собственик на верига игрални зали

...
55-годишен бизнесмен от Стара Загора, собственик на верига игрални зали
Коментари Харесай

Работи се по няколко версии за убийството в Слънчев бряг

55-годишен предприемач от Стара Загора, притежател на верига игрални зали в Слънчев бряг, е убитият при снощната пукотевица в Слънчев бряг. От Министерство на вътрешните работи все още отхвърлят информация.
 
Мъжът е бил в първокласен автомобил „ Мерцедес ” S-класа, а с него е била и 23-годишна жена, негова другарка и чиновник в хазартния му клуб " Гладиатор ".

Стрелбата е открита към 21.00 часа нощес пред апарткомплекс " Сън Вилидж ", покрай магазин за хранителни. Нападателите са разкрили огън от различен автомобил, настояват очевидци. След канонадата от изстрели мъжът е умрял на място. Младата жена е с огнестрелна рана в лявото слепоочие и е откарана в сериозно положение в болничното заведение в Бургас. Жената е в кома, настояват криминалисти. Пак съгласно неофициални данни жертвата е Коста Миджурин. Твърди се, че в автомобила му имало още двама мъже, които оживели по знамение. Те са разпитани от полицията.

 ликвидиране Слънчев бряг Екзекуцията е осъществена покрай магазин за хранителни артикули пред апарктокмплекса.
 
Убийството е осъществено на не повече от километър от постройката на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в курортния комплекс, описват очевидци. Районът другояче е относително спокоен.-->
 
Според информация на Дарик-Бургас нападателите са се придвижвали с БМВ. Според непотвърдени данни, недоверчив автомобил е спрян на входа на Ахелой. Задържани са двама души.
 
Загиналият предприемач държал чартърен заведения в Слънчев бряг и няколко хазартни зали с покер автомати, само че без жива игра, още веднъж в курорта.
 
Именно напрегнато в хазартния бизнес е обвързвана и една от главните версии за покушението. Тази зима, напомнят осведомени, бандити разрушиха друга игрална зала в курорта и възпламениха машинките в нея. Тя пък е благосъстоятелност на някогашен съучастник на починалия Димитър Янков и се намира на към стотина метра от полицията в туристическия комплекс.
 
" Работим по всички вероятни версии, в това число и по хипотезата за персонален претекст ", съобщи пред Дарик окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. На този стадий не може да се каже с решителност какво е оръжието на закононарушението, нито какъв брой патрона са изстреляни от него.
 
Огледът на мястото продължи до дребните часове през днешния ден.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР