5432 дни от тази случка. Не усещам да е дошло

...
5432 дни от тази случка. Не усещам да е дошло
Коментари Харесай

Бащата на жертва на убиеца от Соло: Синът ми бе убит два пъти

" 5432 дни от тази преживелица. Не чувствам да е пристигнало правораздаване ", това сподели пред Нова ТВ Михаил Въжаров, бащата на Кирил Въжаров, който бе погубен от Илиян Тодоров пред дискотека " Соло ".

 

" На първа инстанция е издънката на правосъдната система. Досъдебното произвеждане мина ужасно бързо. В първия миг арбитър Румяна Ченалова водеше прецизно делото, до момента в който усетихме едно по-особено отношение към нас. Адвокатите на подсъдимия станаха надали не нейни юристи. Имаше доста потискащи обстановки, това беше целеустремено ", показа мъжът.

 

По думите на Михаил Въжаров той е получил имейл, в който се описвало договорка за оневиняването на Илиян Тодоров против покачване по работа на магистрати.  " Всичко това се случи ", сподели още той.

 

" Нас след разпита от Специализираната прокуратура ни дадоха телефони. Ние се обаждахме, само че никой не ни подвигна ", сподели още Михаил Въжаров.  

 

" Синът ми бе погубен два пъти. Физически от Илиян Тодоров и по-късно морално от съдиите ", добави той.

 

Убийството стана през нощта на Велика събота на 2009 г.  Илиян Тодоров намушка в тил и умъртви 21-годишния Кирил Въжаров и 24-годишния Васил Александров.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР