5432 дни от тази случка. Не усещам да е дошло

...
5432 дни от тази случка. Не усещам да е дошло
Коментари Харесай

Бащата на убития пред Соло Кирил Въжаров: Убиха сина ми два пъти

" 5432 дни от тази преживелица. Не чувствам да е пристигнало правораздаване ", това сподели пo Нова Михаил Въжаров, бащата на Кирил Въжаров, който бе погубен от Илиян Тодоров пред дискотека " Соло ".

" На първа инстанция е издънката на правосъдната система. Досъдебното произвеждане мина ужасно бързо. В първия миг арбитър Румяна Ченалова водеше прецизно делото, до момента в който усетихме едно по-особено отношение към нас. Адвокатите на подсъдимия станаха надали не нейни юристи. Имаше доста потискащи обстановки, това беше целеустремено ", показа мъжът.

По думите на Михаил Въжаров той е получил имейл, в който се описвало описвало договорка за оневиняването на Илиян Тодоров против покачване по работа на магистрати.  " Всичко това се случи ", сподели още той.

" Нас след разпита от Специализираната прокуратура ни дадоха телефони. Ние се обаждахме, само че никой не ни подвигна ", сподели още Михаил Въжаров.  

" Синът ми бе погубен два пъти. Физически от Илиян Тодоров и по-късно морално от съдиите ", добави той.

Въпреки доказателствата на първа инстанция арбитър Румяна Ченалова оправда обвинения Илиян Тодоров за убийството на Кирил Въжаров и на Васил Александров. След това Тодоро изчезна от България. Родителите на убитите момчета са получили имейл за договорка за покачване на магистрати, взели участие по делото.

Убийството стана през нощта на Велика събота на 2009 г.  Илиян Тодоров намушка в тил и умъртви 21-годишния Кирил Въжаров и 24-годишния Васил Александров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР