54-годишният Сомсак Рангерн бил жестоко убит от своя собствен слон

...
54-годишният Сомсак Рангерн бил жестоко убит от своя собствен слон
Коментари Харесай

Ужас: Слон-кинозвезда уби жестоко стопанина си пред очите на жена му

54-годишният Сомсак Рангерн бил грубо погубен от своя личен слон на име Флай Екасит. Животното атакувало ненадейно стопанина си, който таман бил пристигнал да го нахрани и изкъпе. Въпросното животно е същинска звезда в Тайланд - той се е снимал в пет кино лентата - и в никакъв случай по-рано не е проявявал експанзия.



Както оповестява Дейли Мейл, ужасният случай се е случил в зоопарк в град Чиангмай в понеделник. Сомсак Рангерн развързал Флай, с цел да може да го изкъпе, само че слонът ненадейно го блъснал с бивните си, а по-късно го повалил на земята. Според очевидци, животното към пет минути тъпчело мъжа през очите на брачната половинка му.



Когато чиновници на зоопарка съумели да го усмирят, било към този момент късно - стопанинът бил мъртъв. Съобщава се, че Сомсак работил с животното от към 10 години и слонът в никакъв случай не е проявявал експанзия. Причините да стигне до ликвидиране са незнайни, само че съгласно една от версиите, е жегата, която може да е довела Флай до несъответстващо положение.

Флай Екасит се е снимал в пет известни кино лентата и няколко реклами. Дресираният слон също по този начин е взел участие в шоу стратегии за туристи, само че сега е краткотрайно отхвърлен от участия в представления. Зоопаркът в Чиангмай е поднесъл извинения към фамилията на починалия мъж.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР