54-годишният Кирил Атанасов, който преди дни опита да застреля бившата

...
54-годишният Кирил Атанасов, който преди дни опита да застреля бившата
Коментари Харесай

Опиталият да убие бившата си Кирил вече на свобода, красивата Лили в паника

54-годишният Кирил Атанасов, който преди дни опита да простреля някогашната си брачна половинка в магазин в Свети Влас, към този момент е на независимост, съобщава Флагман.бг. Взетата мярка за задържане от 72 часа на Кирил към този момент е изтекла.

Очакваше се през днешния ден мъжът да бъде конвоиран в Съдебната палата в Бургас, където окръжните магистрати да се произнесат по настояването за непрекъснатото му задържане под стража. Това обаче изненадващо не се случи и Кирил към този момент е на независимост, написа Блиц.

От държавното обвиняване съобщили за изданието, че настояването е импортирано в съда още през днешния ден, към обяд. Заседание обаче по този начин и не е планувано. От прокуратурата са поискали защита за потърпевшата Лиляна Балабанова, а на Атанасов е наложена възбрана да напуща страната.

Медията твърди  още, че през днешния ден Кирил още веднъж е бил на обзор в УМБАЛ-Бургас като свободен мъж. След визитата на лечебното заведение обаче следите му се губят.

Припомняме, че  на 8-ми май, към 15:30 часа, Кирил Атанасов нахлул въоръжен в хранителния магазин в центъра на Свети Влас, където екссъпругата му Лили работела като касиерка. Насочил револвера към главата й и я гръмнал от към метър разстояние в ухото. Веднага по-късно той насочил дулото към челото си и нанесъл на себе си много по-сериозно проваляне.

Двамата били разведени от година, само че Кирил не спирал да тормози някогашната си жена. Ревнивецът подготвял убийството на Лили и самоубийството си цели два дни. Жената пък няколко пъти подавала тъжби в полицията против него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР