54-годишният Емил С. ще се изправи пред Окръжния съд във

...
54-годишният Емил С. ще се изправи пред Окръжния съд във
Коментари Харесай

Съдят попски брат, убил жена преди 5 години и скрил трупа в клозет в Поликраище

54-годишният Емил С. ще се изправи пред Окръжния съд във Велико Търново за ликвидиране на жена в село Поликраище, разкрито 5 години по-късно.
Делото е формирано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Велико Търново, с който подсъдимият Емил С. е упрекнат в това, че на неустановена дата през месец февруари 2015 година в с. Поликраище, общ. Горна Оряховица, съзнателно умъртвил 49-годишната Цветелина Христова, известна в селото като Цеца Вълчицата. Емил намушкал дамата няколко пъти в горната част на тялото с кухненски нож, след което скрил тялото и във външната тоалетна. След изгубването на Цеца, тя била оповестена за търсене от околните си, само че никой не свързал Емил със случилото се.
Убийството бе разкрито предишния септември, когато новият притежател на къщата на ужасите се натъкнал на човешки кости в закования клозет на двора. Те се оказали на изчезналата Цеца.
Емил живеел в къщата на брат си, локален духовник, в Поликраище и работел като общ служащ, само че с приходите си купувал най-вече алкохол и злоупотребявал с него. Той познавал Цеца, която живеела на квартира в селото, работела в зеленчукопроизводството и също постоянно злоупотребявала с алкохол. През февруари 2015 година вечерта, тя отишла в дома на Емил и била очевидно пияна. Докато разговаряли и пиели вино, Цеца почнала да мести движимостите на обвинения. Подразнен от нейните дейности, той я намушкал няколко пъти с нож в тялото. След това дамата излязла от стаята, като в резултат на нанесените ѝ увреждания, паднала в коридора и умряла.
На сутринта той видял тялото, схванал, че дамата е мъртва и скрил натрупа ѝ във външна тоалетна, чиято врата заковал. Емил траял да живее в парцела до юли 2020 година, когато в къщата избухнал пожар. Сградата станала негодна за обитаване и собств
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР