54-годишната българка Николинка Благова е сред 11-те души, обявени от

...
54-годишната българка Николинка Благова е сред 11-те души, обявени от
Коментари Харесай

Българка е изчезнала след свлачището в Иския, бедствието взе жертва СНИМКИ

54-годишната българка Николинка Благова е измежду 11-те души, оповестени от италианските управляващи за изчезнали по време на свлачището на остров Иския, оповестиха медиите.

Първата разпозната жертва е 31-годишната Елеонора Сирабела от Лако Амено, която била пометена от калното свлачище в Казамичола Терме. Според организация Анса в началото се предполагало, че трупът е на българка, оповестена за изчезнала. После обаче се оказало, че той е на младата италианка - първата жертва на нещастието, която е публично разпозната.



Елеонора Сирабела

 В. “Кориере каузи сера “ оповестява, че калта държи в плен 11 души и че вярата е те да са блокирани някъде, където спасителите към момента не са пристигнали. Мнозина се притесняват обаче, че скалните парчета, примесени с тиня, може да са ги притиснали и задушили.

Засега от калния пъкъл е извадено единствено тялото на красивата локална жителка Елеонора, написа " 24 часа ".

Часове наред обаче се мислело, че трупът й в действителност е на българката Николинка Благова от Пазарджик, за която локални хора разказали, че преди 3-4 дни я видели да се връща. За всички била известна като Нина.

Тя се намирала на острова по чиста случайност, или по-скоро поради безкрайното си предпочитание да получи италианско поданство. Нина била родена в България, само че домът и животът й в този момент били в Германия.

Снимки: “Кориере каузи сера “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР