54-годишна служителка на Агенция Митници е привлечена като обвиняема за

...
54-годишна служителка на Агенция Митници е привлечена като обвиняема за
Коментари Харесай

Обвиниха служителка на митниците, вкарала у нас бежанка от Ливан с колата си

54-годишна служителка на Агенция " Митници " е привлечена като обвинена за противозаконното превеждане през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " от Турция в България на ливанска гражданка, съобщи БНР.

От държавното обвиняване допълват, че на 29 август, към 00:30 ч., на пункта дошъл автомобил, ръководен от М.А. При инспекцията му чиновник на " Гранична полиция " открил, че сред предните и задните седалки, под огромна чанта, имало укрита жена с паспорт, само че без позволение за влизане в страната. Чужденката била гражданка на Ливан.

Установено е, че обвинената М.А. е чиновник на Агенция " Митници ", като при превеждането на непознатата гражданка през границата, тя не е била на работа.

Незабавно по отношение на митничарката е взета мярка за неотклонение " гаранция ", както и мярка за процесуална насила " възбрана за овакантяване на рамките на България ", допълниха от прокуратурата.

За закононарушението, в което е упрекната М.А, е планувано наказване " отнемане от независимост " от три до 10 години, санкция от 10 000 до 30 000 лв. и конфискация на част или цялото имущество на дееца.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР