54-годишна жена от североизточния испански град Виго бе задържана от

...
54-годишна жена от североизточния испански град Виго бе задържана от
Коментари Харесай

Жена опита да убие приятелката на бившия си и да го замаскира като самоубийство

54-годишна жена от североизточния испански град Виго бе арестувана от полицейските управляващи. Предстои да ѝ бъде повдигнато обвиняване в опит да убие актуалната другарка на някогашния си брачен партньор, с който се разделили през февруари т.г.

Според полицията арестуваната е възнамерявала да замаскира закононарушението си по този начин, че да наподобява като самоубийство. Като най-вероятен претекст за дейностите ѝ се показва ревнивост.

В понеделник упрекнатата е отишла до къщата на евентуалната си жертва, носейки в чантата си 20-сантиметров нож. Тя изчакала някогашния ѝ брачен партньор да излезе за работа. Когато той напуснал жилището, тя влезнала в къщата, извадила ножа от чантата си и заплашила съперничката си. Дала ѝ да изпие няколко приспивателни, след което й наредила да се съблече и я завела в банята, където почнала да цялостни ваната. Преди да я потопи вътре, дамата я порязала по краката и ръцете, с цел да наподобява като ''доброволен акт на самоубийство'', написа испанският всекидневник ''El Pais''.

Някои от съседите обаче забелязали влизането на непознатата в непознатия парцел и последвалите по-късно къси кавги и алармирали в полицията.

Когато пристигнали на място, чиновниците на реда чули ридания от вътрешната страна и в същия този миг обвинената таман отворила вратата, с цел да си тръгне. Полицаите незабавно я задържали, щом забелязали следите от кръв по ръцете ѝ.

Другата жена била открита в банята и откарана в болница. Въпреки прободните рани по тялото ѝ, не е бил обиден жизненоважна артерия или орган.

От полицията във Виго прецизираха още, че арестуваната в продължение на месеци е следяла двамата, с цел да изготви идеалния проект за нападение над по-младата жена на някогашния си брачен партньор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР