54-годишен баща и 27-годишният му син са задържани вчера в

...
54-годишен баща и 27-годишният му син са задържани вчера в
Коментари Харесай

ПЪРВО В БЛИЦ: Нещата стават зловещи! Кипърец май насъскал кучетата, изяли българката на полето

54-годишен татко и 27-годишният му наследник са арестувани през вчерашния ден в ареста във връзка със гибелта на българката, за която се счита, че е изядена жива от кучетата на заподоздряните в Герокипу, до момента в който била на полето в търсене на работа, написа Cyprus Mail.

Двамата са стопани на постройки покрай мястото на нещастието, в които са били държани най-малко пет ротвайлера. В момента арестуваните отхвърлят всякакво съпричастие към случилото се.

Кипърската полиция обаче разгласи, че синът най-вероятно ще получи обвиняване за съзнателно ликвидиране, което най-вероятно значи, че е насъскал зверовете против българката. Бащата е обвинен в съучастничество в прикриване на закононарушението. Ще останат зад решетките най-малко четири дни.

Патолози направиха втора, а след това и трета аутопсия на починалата 46-годишна Петрана Николова. Те потвърдиха, че раните, предизвикали гибелта, са нанесени от кучета.

Полицията твърди също по този начин, че има доказателства, че обвинените имат още две кучета, които най-вероятно са умъртвили българката.
Свидетел е споделил, че също е бил нападан от кучетата на обвинените, само че се отървал.

Предполага се, че двата ротвайлера, предизвикали гибелта на Николова, са били отведени на незнайно място, убити и заровени.
Другите пет кучета, открити в постройката наоколо, най-вероятно нямат нищо общо със случая.

След обиск в къщата на 27-годишния кипърец, служителите на реда разкрили голям брой оръжия, регистрирани на друго име.

Николова пристигнала на острова дружно с приятеля си единствено няколко дни преди да срещне гибелта си. Жената се надявала да откри работа. Нейният сътрудник Иван Иванов помоли за финансова помощ, с цел да може да отнесе тялото й назад в България.


Приятелят на Петрана Иван Иванов (вляво)

Според Cyprus Online разноските по превоза на тялото на българката са поети от интернационалната консултантска компания KPMG.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР