537 094 души са гласували за ГЕРБ срещу 273 хил.

...
537 094 души са гласували за ГЕРБ срещу 273 хил.
Коментари Харесай

Борисов: Да разсъждаваме не кой как се е представил, а защо е ниска избирателната активност

537 094 души са дали своят вот за ГЕРБ против 273 хиляди за ПП-ДБ. Може да се гордеете. Не може да изкараш ГЕРБ по-слаб от ПП-ДБ при този резултат. Ние се борим постоянно да сме национални първенци и на тези избори сме “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич, съобщи корспондентът на БГНЕС.

По думите на Борисов, откакто от тях не е поискано да поддържат никого, а и от ГЕРБ не са поискали те да ги поддържат, всяка партия на процедура е свободна да прави каквото желае. „ Моето предложение към Кирил Петков и останалите още преди изборите беше да създадем рамката на един блок и да отчитаме като показване на този блок трите партии, които съставляват обединението, като резултат, тъй като фактът е този – ГЕРБ е първа, Движение за права и свободи са втора, ПП-ДБ са трета политическа мощ. Под чертата са Българска социалистическа партия и „ Възраждане “. Сиреч сглобката като представителност на хората, които я съставляват, е повече от представителна, и към този момент тук трябваше да разсъждаваме не кой по какъв начин се е показал, а за какво е ниска изборната интензивност, за какво не съумяваме да убедим хората, че това, което вършим е вярно “, сподели още Борисов.

Толкова доста сме създали за Шумен, че просто е грехота поради междупартийни особености да сме втора позиция сега. Видях и Варна, с много сътрудници се видяхме, мисля че има пределна готовност. Всичко, което има като направено, се вижда. Има корекции, които мисля, че Портних ги разбра, тъй като видяхме огромна част от бизнеса във Варна и повече тези неточности няма да се позволяват. Аз съм поръчител на това, което споделям.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Кандидатът за кмет на Добрич на ГЕРБ Красимир Николов е на балотаж с Йордан Йорданов, повдигнат от локална коалиция ДБГ. На първи тур Николов получи 21,88%, а Йорданов 27,21%.

„ Ако беше наш кмет в Добрич и по този начин наподобява основната, може към 1200 репортажа на ден да се създадат, и това е два мандата кмет. Дано и в Добрич хората желаят да има действително смяна в отношението към града, тъй като, оставете единствено градската среда, – нищо, което да се е трансформирало, а стотици милиони се изсипаха в Добрич, в булеварди, в тротоари, във водния цикъл “, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че хората стартират да се разсънват от „ тези 8 кошмарни години “. „ Стягайте се, виждам тук много младежи. Това ни е листата. Чакам и кметът на Шабла, тъй като този район е прелестен. Мен персонално ме интересува дали почистиха плажа на Шабла, тъй като беше подобен боклучарник станал “, означи той.

Борисов добави, че ГЕРБ има 1499 локални депутати. „ Един не ни е стигнал да сме 1500, а на сътрудниците от ПП-ДБ – четири, с цел да са 400, те имат 396 “, сподели още той и добави, че Българска социалистическа партия имат 740, Движение за права и свободи – 964, „ Възраждане “ – 199. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР