53% са гласували за Корнелия Нинова, което значи, че тя

...
53% са гласували за Корнелия Нинова, което значи, че тя
Коментари Харесай

Красимир Янков: Нинова не успя да консолидира партията

" 53% са дали своят вот за Корнелия Нинова, което значи, че тя не съумя да консолидира партията ".

Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Красимир Янков.

" Преди 4 години Корнелия Нинова беше отново определена с 53%. Българска социалистическа партия е дисциплинирана партия, аз чаках, че при едни естествени избори, които са обезпечено почтени, не са опорочени, да вземат участие всички членове на партията, за които има описи ", безапелационен бе Янков.

По думите му огромна част от членовете на партията са отказали да вземат участие в избора на ръководител на Българска социалистическа партия.

" Ние с Валери Жаблянов призовахме тези, които са подготвени да ни поддържат, да не вземат участие в избора, тъй като се оказа, че няма да бъде регистриран по метода, по който се прави ", сподели депутатът.

Според него на изборите за водач на Българска социалистическа партия има доста сигнали и тъжби и методът, по който е протекла акцията и ясно са посочили " какво се цели ".

" Затова и се оттеглихме от акцията с Валери Жаблянов и Георги Тодоров. Останаха да се борят за гласовете на членовете на партията ръководител и заместник-председател - Корнелия Нинова и Кирил Добрев. Те си остават екип, ето, и сега Корнелия Нинова е ръководител, а заместникът ѝ се споделя Кирил Добрев - продължава, и в това време през цялата акция по този метод се подхождаше ", продължи Янков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР