53 победи в 101 мача срещу Берое не отговарят напълно

...
53 победи в 101 мача срещу Берое не отговарят напълно
Коментари Харесай

Душан Перниш: Искаме и знаем, че може да победим Левски

53 победи в 101 мача против Берое не дават отговор изцяло на упоритостите на Левски да бъде цялостен доминант в българския футбол. Ситуацията за „ сините “ става още по-сложна, когато заговорим за конфликтите сред двата отбора в Стара Загора. В 51 срещи на стадиона под Аязмото Левски е с едвам 16 триумфа. „ Сините “ имат и пет следващи загуби на посетители на Берое. Последният му триумф е през 2012 година.

„ Може да спечелим отново. Всичко зависи от самите нас и методът, по който ще играем “, разяснява вратарят на Берое Душан Перниш.

„ В последните два мача взехме значими 6 точки. Искаме да продължим тази серия. В идващия мач ще търсим нови три точки “, добави словашкият вратар.

„ Не сме обезпокоени. Срещу Левски ще търсим нашата лична игра. Искаме да играем нашия футбол, а не да се пазиме или да се предаваме против противника. Срещу Левски имам единствено положителни мемоари. Причината за многото равенства е това, че не вкарваме даже половината от ситуациите, които сътворяваме. Александър Томаш промени доста елементарни неща. Играем като тим и господства колективът. Искаме и знаем, че може да победим Левски “, сподели още Душан Перниш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР