53-годишният Вадим Зимин е бил открит в локва кръв. Той

...
53-годишният Вадим Зимин е бил открит в локва кръв. Той
Коментари Харесай

Бодигард на Путин, носел ядреното му куфарче, бе открит в локва кръв

53-годишният Вадим Зимин е бил открит в локва кръв. Той е тежко потърпевш и е настанен в интензивно поделение с риск за живота. Пенсионираният полковник от Федералната работа за сигурност е отговарял за куфарчето с нуклеарните кодове, което постоянно съпровожда водача на Кремъл.

Известно е, че е изпълнявал тази роля като адютант на някогашния президент Борис Елцин. Той е траял в службата за сигурност, издигайки се до полковник при ръководството на Владимир Путин. Зимин е открит от брат си с огнестрелни рани в кухнята на жилището си в Красногорск, Московска област. По време на случая неговата брачна половинка, която е доктор, е лекувала ранени съветските бойци, изпратени да се бият в Украйна.

Руските медии пишат, че Зимин е заемал висша служба в митническите служби. Предполага се, че е бил изправен пред наказателно гонене за взимане на огромен рушвет. Смята се, че е направил опит за самоубийство. Според анализатори Путин съзнателно демонстрира въпросното „ нуклеарно куфарче “ по време на медийните си изяви, с цел да изпрати вцепеняващ сигнал към западните страни, че в случай че се наложи, Русия ще употребява нуклеарния си боеприпас. С тези кодове съветският водач може да заповяда потреблението на стратегическия боеприпас на Русия при положение на опасност за националната сигурност на страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР