53-годишният мъж, който беше арестуван на пл. Батенберг на 31

...
53-годишният мъж, който беше арестуван на пл. Батенберг на 31
Коментари Харесай

Освободиха мъжа, задържан с граната на Нова година - била реплика

53-годишният мъж, който беше задържан на пл. „ Батенберг " на 31 декември с граната в центъра на София след светлинното шоу за Нова година, е освободен от ареста нощес и към този момент е в дома си в Асеновград.

Срещу него не е взета мярка за неотклонение, тъй като не е осъждан и няма престъпно минало, оповестява bTV, като цитира източници от прокуратурата.

Задържаният Милен Методиев е декларирал, че гранатата не е същинска, а имитация. Вероятно по тази причина му е повдигнато обвиняване за безчинство, а не за по-тежко закононарушение. След като излязат експертизите на гранатите и откритото в автомобила му оръжие, обвиняването може да бъде променено в по-тежко.
Повдигнаха обвиняване на арестувания с бойна граната в София
53-годишният мъж, който беше задържан с гранати на пл. „ Батенберг " нощес, е упрекнат от Софийската районна прокуратура. Той е бив...
Прочети повече
Методиев е някогашен боен. Има антиваксърски разбиране. Отправял е апели против ограниченията за ковид и е заплашвал, че ще се взриви на площада. 

напомня, че арестуваната с него жена е член на " Възраждане ". В автомобила им са открити черна тактическа жилетка с два револвера. Според арестувания и дамата, пътувала с него, револверите са реплики.

 

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР