53-годишният Георги Кьосев от Поморие е починал при изключително мистериозни

...
53-годишният Георги Кьосев от Поморие е починал при изключително мистериозни
Коментари Харесай

Зловещо! Мистериозна смърт на български моряк в Китай

53-годишният Георги Кьосев от Поморие е умрял при извънредно мистериозни условия на китайския остров Жушан, а околните му три месеца не могат да схванат същинската причина за гибелта му, написа "Флагман ".

Опечалената брачна половинка на Георги – Катя Кьосева даде публичност на случая, откакто от 9 ноември м.г. води непрестанна преписка с българската дипломатическа задача в Шанхай и гръцката компания, с която Георги е имал контракт. До този миг обаче по този начин и не получава съответни отговори, а въпросите са от ден на ден.

„ За последно приказвах с Георги на 9-ти ноември сутринта. Той се усещаше доста добре, сподели, че е изместен на нов транспортен съд, правехме проекти да честваме Нова година. Не се е оплаквал от нищо. Няколко часа по-късно ми се обадиха от гръцката компания, с цел да ми кажат, че е умрял от… инфаркт.

Съпругът ми беше здрав, неотдавна бе минал серия от проучвания. Той в никакъв случай не е страдал от сърдечни проблеми. Останах озадачена. Поискахме от посредническата организация и от застрахователите на корабособственика да се извърши аутопсия, само че до този миг към момента не са си дали никакви резултати “, споделя Катя.

От декември тя се пробва да прибере тялото на брачна половинка си, само че и това се оказва невъзможна задача.

Преди няколко дни са й съобщили, че ще пратят тленните остатъци на Георги Кьосев към България незабавно откакто се възстановят постоянните полети от Китай, спрени поради ковид, само че тялото щяло да е без сърце и мозък!

„ Как ще създадем аутопсия в България и установим дали е умрял от инфаркт, откакто няма да има сърце? Тези хора се гаврят с паметта на брачна половинка ми! “, гневна е вдовицата.

Тя споделя, че с нея се свързал и представител на застрахователя, само че и той не давал задоволително информация.

Били й изпратени и документи, чиято достоверност обаче е доста съмнителна. Смъртният акт, да вземем за пример, е напечатан на компютър и липсват каквито и да е реквизити, а така наречен „ протокол от следствието “ разказва хипотетично обстановката на кораба, само че няма никакви доказателства, че това е документ от управляващите в Китай.

Подозренията на фамилията на Георги са, че е станал жертва на трудова акцидент. Те се съмняват, че сега посредническата компания и корабособственикът се пробват да прикрият значими условия към гибелта на Георги Кьосев.

Катя и щерка й Симона са разочаровани от отношението на генералния консул на България в Шанхай Димитър Пампулов, който съвсем не им оказал подпомагане в разплитането на трагичната гибел на Георги Кьосев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР