53-годишната Катрин Хил също вербува“ 93-годишния си баща в тайния

...
53-годишната Катрин Хил също вербува“ 93-годишния си баща в тайния
Коментари Харесай

Жена, обвинена, че е похарчила наследството на дъщерите си от 50 000 британски лири за пазаруване в Primark и New Look

53-годишната Катрин Хил също „ вербува “ 93-годишния си татко в тайния си скрит план, с цел да измами дъщерите си за всяка стотинка те са били оставени, съдът чу. Джема Томас и Джесика Томас бяха оставени £50 000 от обичаната си баба Маргарет, като в нейното наследство се посочваше, че двойката има достъп до тях, откакто навършат 25 години.

Въпреки това Катрин Хил и нейният татко, и двамата попечители на сметката, се твърди, го изпразни в границите на малко повече от година, духайки малко по време на извършване на покупки в New Look и Primark, за които сподели на ченгетата, че са за нейните дъщери. Тегленията са направени или от Катрин Хил - която е работила в близката банка Lloyds - или от Джералд Хил, настоящ като " марионетка " на щерка му, сподели прокуратурата пред Кралския съд на Суонзи.

Маргарет умря през 2013 година с парите за внуците си, сложени в концерн, ръководен частично от майка им, сподели прокурорът Джеймс Хартсън. Катрин Хил по-късно трансферира парите в сметка Barclays Everyday Saver -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР