53-годишната Ивет Григорова съвсем спокойно би могла да се конкурира

...
53-годишната Ивет Григорова съвсем спокойно би могла да се конкурира
Коментари Харесай

Ивет Григорова се сдобри с дъщеря си Луиза

53-годишната Ивет Григорова напълно умерено би могла да се конкурира с манекенките от организацията си.

 

В разгара на лятото русокоската отмаря в Гърция с приятеля си Атанас Минев и несъмнено не пропуща да се покаже по бански в мрежата. Не може да се отхвърли, че стилната шефка към момента има стройна фигура, въпреки че е майка на две пораснали дъщери, и даже е баба. Припомняме, че преди три години огромната й щерка – актрисата Луиза Григорова, я я подари с внук на име Бран. Малчуганът е плод на любовта на Луиза с режисьора Мартин Макариев.

 

Противно на всички клюки, Ивет по никакъв начин не се тормози от това да я назовават „ бабо “, даже е удовлетворена и се грижи за хлапето при всеки комфортен миг. Макар трансферирала 50-те години, Ивет Григорова към момента наподобява зашеметяващо и е щастлива до доста по-младото си гадже Атанас. Тя е от дамите, които не страдат от непотребни комлекси и напредването на възрастта е последният й проблем. Не съблюдава и не е спазвала диети, само че пък се пробва да се храни здравословно, заобикаляйки пържено и тестено. Понякога несъмнено си разрешава да хапне вкусна италианска пица.

 

Тайната й за сияйна кожа е хидратиращият крем, който нанася заран и вечер. Веднъж месечно посещава козметик, където й вършат разнообразни процедури. Освен това маже устните си с мед два пъти в деня, с цел да резервира мекотата и сочността им.

 

Припомняме, че преди няколко години стилната шефка скапе фамилията си с стилния дизайнер Евгени поради настоящия си другар Атанас Минев, в който към момента е влюбена до уши. Все още не може да повярва, че такава взривяваща обич я е споходила на по-късна възраст.

 

Връзката им бе призната доста мъчно. Дъщерята на Ивета – Луиза не й говореше в продължение на месеци, обвинявайки я в лековерие. Макар тя към момента да има запаси към младия фаворит на майка си, двете към този момент поддържат връзка.

Инфо: Уикенд 

 

Тагове: Атанас Минев Мартин Макариев Луиза Григорова Ивет Григорова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР