53-годишна учителка имала 2-годишна връзка със своя 15-годишен ученик. Интимните

...
53-годишна учителка имала 2-годишна връзка със своя 15-годишен ученик. Интимните
Коментари Харесай

Ученик разказа как го изнасилила брутално 53-годишната му учителка

53-годишна учителка имала 2-годишна връзка със своя 15-годишен възпитаник. Интимните връзки сред Дебора Лоу и младежът траяли от 2014 до 2016 година, само че за тях станало ясно чак през 2017 година Tогава преподавателката била задържана, написа DailyStar.

Когато полицията стартира да разпитва младежа дали инцидентно не е бил изнасилен, той декларирал, че заради своята млада възраст не могъл да устои полово на учителката.  Фото: Daily Star
Тийнейджърът реши да опише какво се случило, когато бил едвам 15-годишен. Според него всичко почнало с флирт, след което той и учителката си разменили телефонните номера. Тогава двамата правили секс по телефона, само че пристрастеността се разпалила дотам, че тя го поканила в дома си.

" Тя ме посрещна с разкопчана блуза и от деколтето й можеше да се види голата й гърда. Отидохме да си легнем и се целунахме, а по-късно стартира да прави секс с мен ", споделя младежът.
 Фото: Daily Star

Тогава Лоу помолила момчето да я хване за косата, а по-късно почнали буен секс. Учителката одрала с нокти момчето по гърби, като следите от кръв останали даже по леглото. На идващия ден момчето се почувствало неловко и депресирано, само че по-късно Лоу неведнъж предизвика младежа да вършат секс в продължение на две години.
" Тогава бях на 15 години и бях доста разчувствуван и прочувствен. Да правиш секс с преподавател е фантазия за всеки ", прибавя той.

 Фото: Daily Star

Девора Лоу бе наказана за две учредения: за съблазняване на малолетен и корист с доверие. Процесът по случая на изнасиления от 53-годишна учителка младеж към момента продължава, до момента в който Лоу е в пандиза.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР