53-годишен мъж пострада при ремонт на лекия му автомобил в

...
53-годишен мъж пострада при ремонт на лекия му автомобил в
Коментари Харесай

53-годишен с травма на ръката след като бе затиснат при ремонт на лек автомобил


53-годишен мъж пострада при ремонт на лекия му автомобил в село край Благоевград, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Сигналът за затиснат мъж е подаден към 9.20 ч. тази заран от с. Еленово над едноименния квартал на Благоевград.

На местопроизшествието дойде кола за спешна помощ, патрулка на Второ РУП и пожарна.

Вдигнатият на крик лек автомобил "Тойота" паднал и затиснал ръката на мъжа. Транспортиран е за МБАЛ-Благоевград с тежка контузия на ръката.

53-годишният Б.И. бил вдигнал дясната страна на автомобила с крик, под задните гуми подложил трупчета, с цел да не потегли. Ремонтът е осъществяван пред дома му на еднакъв сектор.

Мъжът бил лежащ паралелно на лежанка, само че отвън обсега на купето на автомобила, откакто свалил предното дясно колело. По незнайни на този стадий аргументи крикът изпуснал и автомобилът паднал. Донякъде за шанс на ремонтиращия автомобила под купето се оказала единствено ръката му.

На помощ се притекли съседи и близки, които повдигнали автомобила и освободили затиснатия крак. Травмите му биха били доста по-тежки в случай че се е намирал напълно под автомобила.

С кола за спешна помощ и евентуална фрактура на ръката потърпевшият е превозен до Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград, сега му се вършат проучвания за полученото пострадване.

Пострадалият е професионален лидер на товарен автомобил. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР