5200 сделки трудно могат да бъдат преразгледани, но могат да

...
5200 сделки трудно могат да бъдат преразгледани, но могат да
Коментари Харесай

Тома Биков: Нинова е длъжна да подкрепи предложението за приватизационните сделки

5200 покупко-продажби мъчно могат да бъдат преразгледани, само че могат да бъдат разследвани и в случай че има някакви измами, всеки да си понесе отговорността.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който разяснява предлагането на партията да отпадне отминалостта за следствие на приватизационните покупко-продажби. "Има хора, които са направили закононарушения, а в този момент си спят умерено. Ние не сме срещу приватизацията като инструмент. Този инструмент беше доста значим при започване на прехода. Лошото е, че при нас приватизацията се случи доста постепенно и с редица измами. Много предприятия бяха източени и фалирани. Не желая да загатвам партии, само че при Българска социалистическа партия тези банкрути и източвания бяха най-вече. Ние в този момент желаеме да дадем още една линия, по която да се води битки с корупцията. През 1991-1992 година имаше хора, които безусловно за една нощ се разсъниха милионери. Българският народ не разбра по какъв начин стана това и има едно възприятие за неправда ", разкри Биков.

"Няма да има избираемост кои покупко-продажби да се ревизират. В разследваните приватизационни покупко-продажби ще влязат и годините, в които е управлявала ГЕРБ. Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила е длъжна да поддържа това наше предложение. Българска социалистическа партия постоянно са били срещу приватизацията, а в този момент внезапно се оказва, че половината им управление е забогатяло от приватизацията. Чух, че ще взели да взимат решение на пленума си, което е необичайно ", сподели още Биков.

"Призоваваме всички политически сили да поддържат нашето предложение и да минем по бързата писта с смяната в Конституцията. Нашите планове са ясни още от предходната година. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила го съобщи ясно. Сега намираме първия комфортен миг и желаеме да създадем тези промени. Пак ще дам образец с Българска социалистическа партия. Те подвигат пушилки и кавги, само че не предриемат нищо повече. Раздухаха редица кавги, само че нито са подали сигнал за Хасково примерно, нито за нещо друго. За разлика от тях, ние като кажем нещои го изпълняваме ", приключи депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР