52 разработки на повече от 100 ученици, учители-млади специалисти и

...
52 разработки на повече от 100 ученици, учители-млади специалисти и
Коментари Харесай

Четвъртият национален младежки форум „Арнаудови срещи“. Пътят към познанието“ ще се проведе на 24 юни

52 разработки на повече от 100 възпитаници, учители-млади експерти и студенти ще се състезават за огромната премия – наградата на Четвъртия народен юношески конгрес „ Арнаудови срещи “. Пътят към познанието “ 2023, който ще се организира на 24 юни в Русе.

Десет русенски учебни заведения се включват в младежката среща. От страната ще има представители на образователни заведения от Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Свищов, Видин, Банско, Джебел, Сливен, Омуртаг и Шумен, а също по този начин от Тракийски теоретичен институт, филиал Варна и Пловдивски университет,,Паисий Хилендарски “.

Форумът си слага за цел да насърчи изследователските търсения в региона на филантропичните науки, да подтиква интереса към търсене и изследване на литература, документи, обстоятелства за историята, фолклора, културните и публичните процеси в предишното и през днешния ден, както и да предизвика спор по основни филантропични проблеми на нашата актуалност.

Организатори са Регионална библиотека „ Любен Каравелов “ и Сдружение „ Културни пространства “ в партньорство с Регионално ръководство на образованието – Русе.

Конференцията се финансира по Програма „ Култура “ на Община Русе. Откриването е в 10:00 ч. в зала Заседателна на библиотеката.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР