52% от хората биха гласували за правителството Денков-Габриел. Това сочи

...
52% от хората биха гласували за правителството Денков-Габриел. Това сочи
Коментари Харесай

52% от българите биха подкрепили кабинета Денков-Габриел. Ако бяха депутати

52% от хората биха дали своят вот " за " държавното управление " Денков-Габриел ". Това сочи експресното национално-представително изследване на " Алфа рисърч ", направено особено за Българска национална телевизия.

Респондентите са отговаряли на въпроса:

" Ако бяхте народен представител, по какъв начин щяхте да гласувате в пленарна зала при избора на държавното управление " Денков-Габриел "? "

" Против " биха дали своят вот 35%, а 13 на 100 биха дали своят вот с " въздържал се ".

Кабинетът " Денков-Габриел " следва да бъде дебатиран и гласуван от Народното събрание на изключително съвещание през днешния ден следобяд. Той би трябвало да получи 132 гласа - 69 от ГЕРБ и 63 от " Продължаваме промяната - Демократична България ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР