52-годишният Лазар Галев от Белица е пребит жестоко от 16-годишен

...
52-годишният Лазар Галев от Белица е пребит жестоко от 16-годишен
Коментари Харесай

Наглост! 16-годишно цигане пребило възрастен пациент на болница при мелето в Пиринско

52-годишният Лазар Галев от Белица е пребит грубо от 16-годишен юноша от Симитли с букви Р.И. във вчерашния тежък пердах в Пиринско, написа струма.бг. Припомняме, че с тежки фрактури на черепа и с заплаха за живота мъжът е превозен за лекуване в МБАЛ „ Света Анна “ в София.

Побоят е станал в двора на МБАЛ – Разлог завчера. Сигналът за потърпевш мъж с тежки черепни фрактури е подаден от дежурните в Спешен център, които съобщили за постъпил при тях пациент, потърпевш след побой. Младежът е открит от полицията няколко часа по-късно след извършени оперативно- издирвателни действия.

Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. С младежа ще работят инспектори от Детска педагогическа стая. Все още се обясняват аргументите, довели до сбиването. По първична информация тежките фрактури, които е получил потърпевшият, са в следствие от удар с корав предмет по главата.

Двамата участници в багра са от ромски генезис и живеят в Разлог. Пострадалият 52-годишен мъж е от Белица, само че от към 10 години живее в Разлог. Препитава се с дребното, което изкарва, помагайки на свои съграждани. 16-годишният юноша също живее в Разлог. Местни споделиха, че не върви на учебно заведение.

Още един побой е регистриран в празничните дни в Банско. При него е потърпевш 61-годишен мъж от Банско, който е с фрактура на ляво рамо. Извършителят към момента се търси от органите на реда в курортния град.

Инцидентът е станал точно на Коледа в кръчма в Банско. Между двамата мъже зародил скандал, който прераснал във физическа разпра, при която потърпевшият е получил фрактура.

Сигналът е подаден към 15:00 часа, само че до идване на органите на реда причинителят избягал. Работата по определяне на местонахождението на причинителя на действието продължава. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР