52-годишната майка на седем деца Кара Джейн Фарър-Питърсън от Англия

...
52-годишната майка на седем деца Кара Джейн Фарър-Питърсън от Англия
Коментари Харесай

Кара и Карън израснали заедно в интернат, а години по-късно откриха смразяваща истина за живота си

52-годишната майка на седем деца Кара Джейн Фарър-Питърсън от Англия израснала в пансион и не знаела кой е татко й. Повече от 50 години по-късно дамата най-сетне разкрила истината и намерила нови родственици.



Майката на Кара и Мелани Линда Пауъл се омъжила шест пъти. И когато била бременна с Кара, тя споделила на брачна половинка си Майкъл Фароу, че детето не е от него. Тази неистина внезапно трансформирала живота на цялото семейство. Майкъл си тръгнал, а другата му жена родила щерка - Карън. А Линда била приета в болница отдавна заради проблеми с психологичното здраве. Малката сестра била изпратена в пансион.



Кара израснала с мисълта, че е самотна и никой не се нуждае от нея. После станала другарка с Карън. Момичетата станали доста близки. Те даже не осъзнавали, че една кръв тече във вените им.



" Аз постоянно съм била малко отшелник. Но Карън ме защитаваше, ние сме постоянно се разбирахме добре. Въпреки, че ние не знаехме, като че ли постоянно сме имали връзка, като че ли чувствахме, че сме сестри, " споделя Кара.



Тогава приятелката се разделили в продължение на доста години. Израснали, основали фамилии, почнали нов живот. Но Кара не можела да се помири с обстоятелството, че тя не познава татко си Кристофър Арчър, както пишело на свидетелството за раждане. Но какъв бил този човек, никой не знаел. И майка й постоянно криела истината.

Един ден Кара разкрила Карън във Facebook и била изумена от това по какъв начин си приличали като деца. Жените се срещнали и взеха решение да стигнат до дъното на истината дружно. Те отишли на шоуто на Джеръми Кайл и провели тест за ДНК. И се оказало, че те са сестри по линия на бащата. Оказало се, че това е Майкъл Фароу, който се оказал същински татко на Кара и Мелани.

Невероятните вести станаха мотив освен за огромна изненада, само че и за празник. Майкъл се радвал, че има още една щерка, а Кара - татко и новите родственици след повече от 50 години. Жената единствено съжалява, че е лишило толкоз доста време и занапред има доста за наваксване.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР