52-годишната Дженифър Анистън е сама в продължение на четири години,

...
52-годишната Дженифър Анистън е сама в продължение на четири години,
Коментари Харесай

Дженифър Анистън обясни защо предпочита да е сама

52-годишната Дженифър Анистън е сама в продължение на четири години, само че не съжалява за продължителната пауза

Дженифър Анистън постоянно влиза в листата на самотните звезди и разрушава рейтингите на звезди, които нямат шанс в персоналния си живот. Актрисата обаче не е съгласна с това: тя декларира, че цялата история с „ горката самотна Джен “, която таблоидите толкоз доста обичат, въобще не е за нея.

Последната връзка на звездата „ Приятели “ завърши през 2017 година Тогава тя разгласи разлъка с артиста Джъстин Теру, а година по -късно двойката се разведе. И от този момент Анистън не е била по отношение на никой различен, а слуховете за възобновяване на аферата с Брад Пит остават непотвърдени. И в този момент, четири години по -късно, актрисата реши да признае същинската причина за своята самотност.

Според Дженифър през цялото това време на хоризонта не е имало в действителност важен претендент

И в случай че имаше, тогава Анистън можеше просто да не го забележи: през това време тя реши да обърне внимание на себе си, а не на други хора.

„ Не желаех да влизам във връзка дълго време. Наистина ми хареса да бъда самостоятелна жена, без да съм част от двойка. От 20 -годишна имах връзки понякога, тъй че имаше нещо в действителност прелестно в това да намеря време и за себе си “, показа Анистън в ефира на подкаста „ Обяд с Брус “.

Както се подразбира, Дженифър приказва в минало време. И с добра причина – в този момент тя най -накрая се възвърне от развода и е подготвена за нов разказ.

„ Мисля, че е време. Готова съм да се споделя живота си с различен човек “, призна актрисата.

Освен това, тя изброи качествата, които са значими за нея, и които бъдещия фаворит би трябвало да има. И по този начин, Анистън има вяра, че мъжът би трябвало да има възприятие за комизъм, да бъде убеден, само че не самоуверен, великодушен и благ към хората. Лекотата на другарство е значим индикатор за звездата, изключително по време на първия диалог. И, несъмнено, той би трябвало да се целува добре.

Актрисата към този момент е описала идеалния, съгласно нея, мъж. По -рано тя означи, че вижда колегата си като човек, надалеч от киното и живеещ напълно елементарен живот.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР