52-годишна жена загина на място след като е блъсната от

...
52-годишна жена загина на място след като е блъсната от
Коментари Харесай

Жена загина на тротоар в Български извор, шофьорът избяга

52-годишна жена почина на място откакто е блъсната от автомобил на тротоара в центъра на тетевенското село Български извор. Инцидентът е станал тази заран. Водачът на автомобила е оставил колата и е избягал от мястото. Няколко часа по-късно е арестуван от полицията.

Български Извор, Тетевен

Рано тази заран преди изхода на село Български извор, на прав сектор водачът изгубил ръководство над колата, навлязъл в насрещната платно и блъснал дамата.
Валентин Вълков, областен прокурор на Ловеч: Отсича в дословния смисъл на думата, мантинелата, която отделя пътното платно от тротоара и удря дамата, която се движи по тротоара.
Окръжният прокурор посочи, че водачът и спътниците му са били през целия ден през вчерашния ден на женитба. След случая те изоставили колата и избягали в посока София. При осъществения оглед в автомобила криминалистите разкрили документите на лидера и незабавно почнали следствие. Претърсени са били над 12 къщи в село Петревене.

Ст. комисар Милен Маринов, шеф ОДВР-Ловеч: По първични данни те са били в една къща. Не ги установихме в тази къща и пристъпихме все още на къща по къща претършуване. След следващ действен сигнал от нашите чиновници успяхме да установим лицата на различен адрес.
Тримата са арестувани, прокуратурата ще обяснява всички условия и аргументи за настъпилото произшествие, чакат се и резултатите от взетата кръвната проба на водача.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР