52-годишен сръбски гражданин, привлечен към наказателна отговорност за кражба от

...
52-годишен сръбски гражданин, привлечен към наказателна отговорност за кражба от
Коментари Харесай

Чужденецът, ограбвал магазини във Варна, остава в ареста

52-годишен сръбски жител, притеглен към наказателна отговорност за кражба от магазин във Варна, остава в ареста , оповестяват от прокуратурата. Повдигнати са му обвинявания и за потребление на подправена идентичност и владеене на наркотични субстанции.

Районен съд - Варна почете настояването на Районната прокуратура във Варна на обвинения да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ". До съвещанието на съда, обвиненият е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор.

Б.Н. е открит в хотелска стая в центъра на града на 13 юли 2022 година, след следствие по сигнал за кражбата на 21 000 лв. и 2400 Евро от магазин, намиращ се в региона на Кооперативен пазар - Варна . При задържането му у него бил открит документ за идентичност, съгласно който той е хърватски жител на възраст 51 години. Намерени били също известно количество марихуана, както и част от откраднатите пари.

В хода на работата по случая, било открито, че документът е неистинен и мъжът си служи с подправена идентичност . След извършените голям брой оперативно-издирвателни действия, за къс интервал от време чиновниците на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна съумели да схванат същинската - сръбски жител, на 52 години, престъпно проявен.

Работа по формираното досъдебно произвеждане продължава под надзора прокуратура - Варна. Изяснява се съпричастността на Б.Н. към други закононарушения против собствеността, осъществени на територията на града.
 Арестуваха 51-годишен хърватин за обири
Арестуваха 51-годишен хърватин за обири

Задържан е в хотелска стая
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР