52-годишен радомирец, обявен за издирване за извършено тежко криминално престъпление

...
52-годишен радомирец, обявен за издирване за извършено тежко криминално престъпление
Коментари Харесай

Задържаха мъж, издирван за убийството на 22-годишен младеж в Радомир

52-годишен радомирец, разгласен за търсене за осъществено тежко престъпно закононарушение против 22-годишен е открит и арестуван от чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Перник, оповестиха от институцията.
Заподозреният за ликвидиране мъж е хванат преди ден в Радомир след профилирана полицейска интервенция.
Сигнал за ликвидиране на 22-годишен гражданин на Радомир е подаден на 5 юли тази година в ОДМВР - Перник. Младежът е умрял след прострелна рана в главата. Причината за действието е спор сред двама младежи, при който се присъединили и бащите им. Ден по-късно, в междублоково пространство в Радомир, е открит изгорен лек автомобил " Фолксваген ", употребен от арестувания към този момент 52-годишен радомирец. Оттогава мъжът се укриваше и беше разгласен за общодържавно търсене.
Задържаният е притеглен като обвинен за ликвидиране и е арестуван за до 72 часа с прокурорско разпореждане. Действията по следствието не престават. 
През август тази година при различен случай в Пернишко 57-годишен мъж беше упрекнат за умишленото ликвидиране на швейцарски предприемач, който беше открит мъртъв в дома си край Кладница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР